Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chevrolet autóalkatrész képes leírás - Autóalkatrész.tlap.hu
részletek »

Chevrolet autóalkatrész - Autóalkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » Chevrolet autóalkatrész
Keresés
Találatok száma - 5 db
Eredeti Chevrolet alkatrészek

Eredeti Chevrolet alkatrészek

Nem kell egy vagyont fizetnie a legjobbért! Az eredeti Chevrolet alkatrészek kiváló minőségükkel és kialakításukkal tökéletesen megfelelnek Chevrolet vagy Daewoo autójának, és a pénztárcáját sem ürítik ki teljesen. Megnyugtatásul kétéves garancia jár hozzájuk, és természetesen minden Daewoo-hoz is megfelelőek. A részletekről és különleges ajánlatokról kérdezze Chevrolet márkakereskedőjét!

Chevrolet alatrészek - Budapest

Chevrolet alatrészek - Budapest

Chevrolet gyári és utángyártott alkatrész kínálat Budapesten a 18. kerületben. Az alkatrész árlistákat autó tipusokra kattintva excel táblázatban töltheti le a látogató a saját gépére. Könnyen kezelhető és eltárolható.

Chevrolet alkatrészek Budapest

Chevrolet alkatrészek Budapest

Cégünk 2006-ban kezdte meg működését, és azóta dinamikusan fejlődik. Jelenleg a XX. kerületben, Erzsébeten egy 200 nm-es műhelyben nyújtjuk szolgáltatásainkat Tisztelt Ügyfeleink részére. Fő tevékenységi körünkbe tartozik az Opel és Chevrolet gépjárművek és haszongépjárművek teljes körű javítása, de a meg növekedett igények miatt más autótípusok teljes körű javítását is vállaljuk. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai hozzáértésére és továbbképzésére, folyamatosan figyelve az új technikai megoldásokra műszaki információkra,és a környezetvédelmi előírások betartására. Műhelyünket folyamatosan fejlesztjük célszerszámokkal, diagnosztikai műszerekkel, különböző műhelyberendezésekkel, hogy munkánk jobb minőségű, gyorsabb, és gazdaságosabb legyen, Tisztelt Ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Daewoo és Chevrolet

Daewoo és Chevrolet

Cégünk, kimondottan Chevrolet és Daewoo modellekhez kínál gyári, és utángyártott alkatrészeket! Valamennyi modellhez elérhetőek a motor és futómű alkatrészek, valamint karosszéria elemek. Budapesten a 14. kerületben a Várna utca 15. szám alatt található üzletünkben magánszemélyeket és viszonteladókat egyaránt kiszolgálunk. Amennyiben kiszállításra lenne szüksége, arról minden esetben személyesen kell egyeztetni. Vidékre sürgősségtől függően, akár postával, vagy futárszolgálattal is ki tudjuk küldeni a megrendelést. Nagyobb karosszéria elemeket másnapi kiszállítással tudunk vállalni. Természetesen ezeknek a díjait mindig csak az adott csomag méretei alapján tudjuk megmondani. Amennyiben igényeit nem tudjuk kiszolgálni saját készletünkből, van lehetőség raktári rendelésre, amelyek érkezése alkatrész típustól függően lehet 1-2 óra, vagy 2-3 nap. Ha bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, akár telefonon, akár e-mailen. Viszonteladók regisztrációjára az üzletben van lehetőség.

Chevrolet alkatrészek

Chevrolet alkatrészek

Cégünk fő tevékenységi köre a Daewoo és Chevrolet személygépjárművek teljes körű bontása, és ép alkatrészeinek forgalmazása. Ebből kifolyólag csakis eredeti, és sértetlen termékek kereskedésével foglalkozunk. Az alkatrészeket akár személyesen, akár postai úton is további úton is továbbítjuk a kedves Ügyfelünk részére, így ne aggódjon, ha nem Budapest közelében lakik! Kínálatunk folyamatosan frissül, így érdemes állandóan követni ajánlatainkat! Tekintse meg weblapunkat a részletekért és elérhetőségeinkért!

Tuti menü