Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Autóalkatrész fórum 41200 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Autóalkatrész fórum 41200 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Autóalkatrész fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » autoalkatresz.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése dynocar hozzászólására
Szeretne egy jó ajánlatot kapni? Szeretné kideríteni, hogy a legjobb árat kapta-e meg ? Nézzen szét nálunk, nem bánja meg! www.alkatreszwebshop.hu

Személy- és teherautó alkatrészek széles választékával várjuk, akár 30%-os árelőnnyel a piaci árhoz képest! Különleges alkatrész vagy megoldás érdekli? Utángyártott, prémium kategóriás és gyári alkatrészekkel is állunk rendelkezésére, de igény szerint akár bontott alkatrészekkel is szolgálhatunk!

Termékeink menüpont alatt a napjainkban sűrűn előforduló autó típusok főbb termékeit találhatja meg, melyeknél igyekeztünk olyan kapcsolt alkatrészekkel is kiegészíteni a kínálatot, amikkel szintén gond lehet, vagy szükség lehet rájuk.

Amennyiben az ön autóját vagy a keresett alkatrészt nem találná a listán, úgy az árajánlat menüpont alatt tud ajánlatot kérni, vagy az info@alkatreszwebshop.hu email címre küldhet érdeklődő levelet (a pontos és precíz kiszolgálás érdekében minden esetben szükség van a következő adatokra: alvázszám, motorkód, évjárat, cm?).

Budapesten hétvégi nyitva tartással rendelkező szerelőket is tudunk ajánlani, akik régóta megbízható, komoly partnereink, bátran merjük őket ajánlani. Igény esetén megadjuk elérhetőségüket.
Minden webshopunkban vásárolt termékre termékcsoporttól függően garanciát biztosítunk. Ami a legfontosabb, visszavásárlási garanciát adunk; ha megvásárolt alkatrészét nem találja megfelelőnek, 8 napon belül visszavesszük.

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, melyet szakmai tudásunkkal és sok éves tapasztalatunkkal szeretnénk meghálálni!

Keresse kollégáinkat az info@alkatreszwebshop.hu címen, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 982 4009-es számon!
Tuti menü