Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóalkatrész linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Cromax - Mazda [3. oldal]
részletek »

Autóalkatrész képes leírás: Cromax - Mazda [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 228 db
Cromax

Cromax

Ford gépjárművek autóalkatrészeit vásárolhatja meg a Cromax webáruházában. Természetesen az ország több pontján is üzemelő alkatrész boltjaiban is megvásárolhatja a keresett Ford alkatrészt. Haszongépjárművek alkatrészeit is megtalálja a cég kínálatában. A kiválasztott alkatrészt kérd egy közeli Cromax üzletbe és spórold meg a kiszállítás díját! Gyári és utángyártott alkatrészeket és bontott alaktrészeket is beszerez a cég a megrendelének.

Ford Matise - Budapest

Ford Matise - Budapest

Cégem 14 éve foglalkozik minőségi Ford Transit gyári bontott és új alkatrészekkel, melyek raktárunkból azonnal vevőink rendelkezésére állnak. Továbbá vevőinknek lehetősége van Budapest XVII. kerületében lévő szervizünkben beszereltetni a nálunk vásárolt alkatrészeket - teljes körű szervizelés mellett. 24 órán belül postai úton az ország bármely pontjára eljuttatjuk a tőlünk megrendelt alkatrészeket utánvételes csomagban

Max-Car - Budapest

Max-Car - Budapest

Cégünk kezdetektől fogva főként Ford bontott és új alkatrészekkel foglalkozik. Fő célunk, hogy minőségi, megbizható alkatrészekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat. Irányelvünk, hogy nem feltétlenül a piac legolcsóbb alkatrészeit kívánjuk értékesíteni, hanem lehetőleg a legjobbat. Éppen ezért minden alkatrészünk más és más beszállítótól származik, ezáltal tudjuk a kívánt minőséget biztosítani! Üzletünkben tapasztalt munkatársak gyors, szakszerű kiszolgálással és tanácsadással várják Önt.

Honda alkatrészek

Honda alkatrészek

Egy dédelgetett Honda megérdemli, hogy a legjobb kezekbe kerüljön. A DRM szerelői különösen felkészültek, hiszen feladatuk nem csak az autók szerelése, hanem a DRM Racing Team felkészítésében, az autók tuningolásában is részt vesznek. Munkatársaink nem csak kivalló Honda szerelők, sokkal inkább a márka rajongói, megszállottai. Büszkék vagyunk arra, hogy Honda márkaszervizünkbe messze földről járnak és visszajárnak autók. A minőség és megbízhatóság nem csak az általunk forgalmazott autókat jellemzi, igaz ez a szervizre is! Próbálja ki Ön is, jelentkezzen be most!

Auto Top Bt. - Budapest

Auto Top Bt. - Budapest

Eredeti alkatrészek a mindenkori hivatalos kiskereskedelmi ár alatt. Utángyártott alkatrészek kiváló japán minőségben, kedvező áron. HONDA bontott alkatrészek. Egyéb japán gyártmányok alkatrészeinek beszerzése rövid határidővel. Értékesítés postai utánvéttel is. A cég a Hungária körúton található, Budapesten. Könnyen megözelíthető az érdeklődők számára.

M&M Márkaszervíz - Budapest

M&M Márkaszervíz - Budapest

A cég fő tevékenysége használt gépjárművek adás-vétele, valamint a gépkocsik teljes körű biztosítási ügyintézése volt, ezen belül a Honda típusaira szakosodtunk. Vevőkörünk keresleti igényeit figyelembe véve 1998-tól tevékenységünket kibővítettük, gépjármű finanszírozással és autó importtal. 2001 nyarán új telephelyre költöztünk a III. ker. Bojtár u. 46-48-ba A Honda Tenno Autóháztól üzemeltetésre átvettük a használtautó üzletágat. 2003. júniusában a Honda Hungary Kft. megvonta a képviseleti jogot a Honda Tenno Kft.-től. Ezzel egyidejűleg cégünk átvette a Bojtár utcai autóház teljes körű üzemeltetését. Kamatoztatva tapasztalatainkat, a cég teljes körű átszervezésre a tevékenységi körének kiszélesítésére, telephelyünk átépítésére, felújítására került sor.

Motorprofi Kft. - Debrecen

Motorprofi Kft. - Debrecen

Az alkatrész értékesítés a Motorprofi Kft. keretein belül önálló üzletágként működik. Társaságunk 2000. Januárjában alakult, elsősorban a belsőégésű motorok és azok alkatrészeinek szakszerű gépi forgácsoló munkáinak elvégzése céljából. Ehhez kapcsolódik a szolgáltatás kiegészítéseképpen a motorok részegységeinek, és egészének készre szerelése. A szolgáltatáshoz kapcsolódó tevékenység a gépjárművek motorikus alkatrészeinek szükség szerinti biztosítása ebbe elsősorban az első években a járatos típusok az MAN, MERCEDES, és RABA motoralkatrészek forgalmazása tartozott. 2002 decemberében egyrészt a helyhiány másrészt a nagyobb forgalom érdekében alkatrész üzletet nyitottunk Debrecen belvárosában. Kia személygépkocsi alkatrészeket is forgalmaznak.

Kia Szabó - Budapest

Kia Szabó - Budapest

Cégünknél megvásárolhatja a gyári KIA alkatrészek és tarozékok teljes választékát. Kérjük keressen meg minket , vagy válogasson online alkatrész áruházunk kínálatából. Szolgáltatásaink folyamatos b&ilde;vítésével és színvonalának emelésével, illetve mindig a legkedvez&ilde;bb gépkocsi-vásárlási feltételek biztosításával igyekszünk megfelelni vev&ilde;ink elvárásainak.

Nagy-Autópark - Nyíregyháza

Nagy-Autópark - Nyíregyháza

Mazda és Kia márkaszerviz teljes alkatrész és karosszéria elemek. Fontos: Alkatrész pontos beazonosításához szükséges a típus, évjárat és teljes alvázszám! A Nagy Autoparkról három dolgot érdemes megemlíteni: nagy, auto és park.

Hirdetés
Kia autóbontó

Kia autóbontó

Cégünk 2007-ben kezdte működését, Kia márkájú gépjáművek bontásával. Telephelyünkön Pregio, K2500, Besta, Carnival, Sephia, Shuma, bontott alkatrészeket árusítunk. 2008-ban bővült tevékenységi körünk: a Kia összes típusához új, első szélvédőket rendelhetnek tőlünk nagyker áron és gépjárművek forgalomból kivonását is vállaljuk. Nem utolsó sorban pedig, javított lökhárítókat értékesítünk, több autótipushoz.. Kia Pregio (2.7D, 2.5TCI), Kia K2500, Kia Besta, Kia Carnival, Kia Sephia, Kia Shuma típusokhoz, bontott karosszéria elemek, autóalkatrészek, autófelszerelések.

Lada Bolt - Budapest

Lada Bolt - Budapest

Vállalkozásomat 1995-ben alapítottam az akkoriban még eladási listát vezető LADA gépjármucsalád alkatrészeinek utánpótlására. Sajnos azóta az élmezőnyből hátul kullogás lett de talán ez még nem egy lefutott mérkőzés. Ezzel egy időben megszüntette az alkatrészgyártást több honi nagyvállalat és a nagy exportcégek is felszámolásra kerültek. 2000. év statisztikája alapján hazánkban közel 400000 db. LADA gépkocsi van forgalomban. A felbomló alkatrészpiacon sok kétes eredetű - gyári alkatrésznek- nevezett gyenge utánzat borzolta a Lada tulajdonosok és szerelőik idegeit. Ezen alkatrészek kiszorítása a piacról és helyettük jó minőségű AUTOVAZ gyári minősítéssel ellátott alkatrészek forgalmazása vált napjaink fő feladatává. Partnereim közé tartozik : DAAZ, AUTOVAZ, TIIR, CITRON, BALAKOVO, GZAA, PLASTIK, gyárak. Üzletünk több mint 4000 LADA alkatrészt raktároz melyet a lehetőségekhez képest folyamatosan bővítek. A hazai kisvállalatok által készített jó minőségű termékeket is forgalmazzuk. Alkatrészeinkre 6 hónap garanciát vállalunk melynek beszerelését szakműhelyből hozott számlával kell igazolni. A termékrovatban fogyasztói bruttó árakat tüntettünk fel melyből viszonteladóknak jelentős árkedvezményt biztosítunk. Várom jelentkezésüket. Az árakat sajnos a dollár árfolyama nagymértékben befolyásolja, az akciós árak csak a készlet erejéig érvényesek.

Lada Alkatrész szaküzlet - Szeged

Lada Alkatrész szaküzlet - Szeged

Az 1985-től Lada, Niva, Samara típusú gépkocsik szervízelését végezzük. 1994 tavaszán nyitottuk meg Lada Gépjárműalkatrész Kis- és Nagykereskedésünket. A nagy szakmai múlttal rendelkező vállalkozásunk ma a magyar Lada alkatrész piac meghatározó szereplője. A Lada, Niva, Samara gépjárművek teljes körű szervízelését műhelyünkben továbbra is végezzük. Fontos számunkra a Vásárlók legkedvezőbb áron történő maximális kiszolgálása. Minőségi gyári, illetve nyugati 'utángyártott' autóalkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk a Fogyasztók, Szerelők és az Alkatrészkereskedők részére a 12.000 féle alkatrészt tartalmazó raktárkészletünkből.

Advesz Kft. - Budapest

Advesz Kft. - Budapest

Cégünk 1990-ben alakult. Az akkori cégalapítás szinte kényszervállalkozás volt és kísérleti jellegű. Nem gondoltuk, hogy hosszú életű lesz. Kezdeti elképzeléseink teljesen más irányúak voltak, mint jelenlegi tevékenységünk. Az igények alakították ki a cég jelenlegi profilját, tevékenységi körét. A 16 év során sok változáson mentünk át mint tevékenységi kör, mint személyi állomány vonatkozásában. Sajnos egyik alapító tagunk hosszas betegség után elhunyt. A jelenlegi profilunkat 1997 óta alakítgatjuk, mert most is változtatunk az igények szerint. A jelenlegi raktárkészletünk tehát UAZ és GAZELLA alkatrészekből tevődik össze, de nem jövünk zavarba, ha NIVA, LADA, GAZDY, GAZ-69, ZIL, GAZ-66, KAMAZ, URAL, KRAZ, MAZ vagy LUAZ alkatrészeket keresnek.

Opel Centrum - Budapest

Opel Centrum - Budapest

Cégünk, az Ódor Kereskedelmi és Logisztikai Betéti társaság 1996. óta foglalkozik kizárólag Opel alkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével. Szakmai tapasztalatunkat azonban 1992-től gyűjtjük, így a típusok fejlődését a Kadett D-től az Insignia-ig folyamatosan követtük. A fejlődés az alkatrész-piacon is jelentős változást eredményezett, bő egy évtized alatt. A kis műhelyeket a nagy költségvetésű márkaszervizek, az autósboltokat pedig az un. alkatrész importőrök váltották fel. Utóbbiak választéka rendkívül széles skálán mozog, így az autótulajdonos nincs könnyű helyzetben a megfelelő minőségű és árszínvonalú alkatrész kiválasztásában.

Mazda-Autó

Mazda-Autó

Céges történelmünk több mint 15 éve alatt jónéhány olyan használt és új alkatrész gyűlt össze, melyek nagy része sokak számára esetleg még felhasználható lenne. Ez az oldal most böngészési lehetőséget nyújt ezek között. A bemutatott alkatrészek állapottól függően, nagyon kedvező áron vásárolhatók meg.

Mazda Schneider Autóház

Mazda Schneider Autóház

A bevált Mazda minőségű eredeti Mazda alkatrészeket kizárólag az Önhöz közel található minősített Mazda kereskedőnél vásárolhat. A eredeti Mazda alkatrészek nemcsak minőségükkel nyújtanak biztonságot Önnek - hanem praktikusságukkal is és gépkocsija még rugalmasabb használatát teszik lehetővé. Az Ön és gépjárműve lehűtése... ventilátorok, szűrők, klímaberendezések. Több fény biztosítható: indikátorok, fényszórók, irányjelzők, a belső téri világítás kényelmes bekapcsolása - további kívánságok? Minden az Ön motorja érdekében, a gyújtás, a komplett elektromos berendezések, a váltómű - és az Ön biztonsága. A fékektől a hűtőig és a kipufogó berendezésekig, csak az eredeti Mazda alkatrészekkel oldható meg mindez.

Mazda Óbuda

Mazda Óbuda

Cégünk optimálisan kialakított raktárkészlettel rendelkezik. Tapasztalt, jól felkészült munkatársaink segítségével könnyen megtalálhatja a keresett gyári, vagy bármilyen más kiegészítő alkatrészt. Ha esetleg nem lenne raktár készleten a szervizeléshez szükséges alkatrész, tartozék vagy a butikban kiválasztott holmi. Akkor ez esetben teljes alkatrész palettánk 95%-ára 48. órán belüli szállítási határidőt tudunk ügyfeleink számára biztosítani. Viszonteladóknak külön kedvezményt biztosítunk.

Tuti menü