Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóalkatrész linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Rózswagen - Autosacc [4. oldal]
részletek »

Autóalkatrész képes leírás: Rózswagen - Autosacc [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 228 db
Rózswagen Bt. - Budapest

Rózswagen Bt. - Budapest

Mercedes és Volkswagen típusokhoz gyári, utángyártott, felújított és használt, bevizsgált haszongépjármű alkatrészek forgalmazása. Új alkatrész-kínálatunk jelentős része hazai partnereink palettájáról gondosan kiválasztott alkatrészekből áll. Ezek egy része raktárról azonnal vásárlóink rendelkezésére áll, illetve heti három alkalommal Németországból történő beszállítással tudjuk igényeiket kielégíteni. A hétfőn 12.00 óráig megrendelt alkatrész szerdán 12.00 órától, a szerdán 12.00 óráig megrendelt alkatrész péntek 12.00 órától, a pénteken 12.00 óráig megrendelt alkatrész hétfő 12.00 órától átvehető. Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén egyedi kedvezményt biztosítunk. Vásárlóink sürgős alkatrészigényét hazai márkaszervizből tudjuk kielégíteni, a szervizével garantáltan azonos áron. Utángyártott fogyó- kopó alkatrészeinkkel azonnal raktárról illetve 3-4 órán belül állunk rendelkezésére. Hazai partnereink palettáján nem található utángyártott alkatrészek esetében - melyek a márkaszerviz szerint is csak gyári kivitelben léteznek - forduljon hozzánk: Mi olyan utángyártott alkatrészeket is importálunk, illetve gyártatunk hazai piacon, melyek CSAK nálunk illetve partnercégeinknél beszerezhetők.

Matt-Ker Kft. - Budapest

Matt-Ker Kft. - Budapest

A vállalkozás 1992. december 31.-én alakult betéti társaságként. Már a kezdetekkor kialakult a fő profil, és a cég az országban, az elsők között vállalta fel, egyetlen márka, nem hivatalos képviseletét. Ez akkortájt igen meglepő és szokatlan elhatározásnak számított. Azóta bebizonyosodott, hogy a mai gazdaságban a szakosodás az egyetlen lehetséges út. Erre egyértelmű bizonyíték, az azóta tucatjával nyíló szaküzletek, az élet bármely területén. Így lett a Matt-ker Kft az ország első Mitsubishi bontója. A Mitsubishi bontott, utángyártott és gyári autóalkatrészeinek forgalmazása, azóta is a cég legfontosabb feladata. A társaság az összes energiáját a fejlesztésre tette fel, hogy a lehetőségekhez képest, a legjobbat és a legtöbbet tudja nyújtani vásárlóinak, partnereinek. 1996. tavaszán új szolgáltatással bővült a kínálat.

Mitsubishi Geringer - Komárom

Mitsubishi Geringer - Komárom

Eredeti Mitsubishi Colt, lancer, EVO, Pajero, L200, alkatrész értékesítés, gyors, pontos, megbízható. Az eredeti autóalkatrész használatával gépkocsija élettartama is hosszabb lesz, és a teljesítményből sem kell alább adnia.

Mitsubishi Di-Fer - Érd

Mitsubishi Di-Fer - Érd

Raktárkészletünk folyamatosan, megfelelő összetételű alkatrészkészlettel segíti a javítási folyamatokat. Eredeti Mitsubishi alkatrészek, eredeti Mitsubishi tartozékok és felszerelések, minőségi utángyártott alkatrészek, tartozékok és felszerelések.

ESG Kft. - Budapest

ESG Kft. - Budapest

A teljes gyári NISSAN alkatrész és kiegészítő tartozékok bázisából választhat, szakértő munkatársunk közreműködő segítségével ! Egyszerűen jut el a kívánt alkatrész(ek) kiválasztásáig, ezután megrendelheti őket, vagy árajánlatot kérhet!

Jap-ker Kft. - Szentendre

Jap-ker Kft. - Szentendre

A Jap-ker Autóalkatrész Kereskedés és Autóbontó Kft. jelenleg Nissan bontott, utángyártott és gyári alkatrészeinek kereskedelmével valamint törött, roncs, fogalomból kivonásra szánt autók vételével foglalkozik. Vállalkozásunk 1989-ben kezdte tevékenységét, Mazda Alkatrész Kereskedésként, majd rövidesen mint Mazda bontó vált ismertté. 1995-ben a Toyota bontó, 1996-ban a Mitsubishi bontó, 1997-ben a Nissan bontó, 1998-ban a Honda bontó tevékenységgel, valamint utángyártott, illetve gyári alkatrészek forgalmazásával bővítettük vállalkozásunkat a 2000 Szentendre, Dózsa Gy. út 26. sz. alatti telephelyünkön. Ugyan itt vásárolunk törött, roncs, forgalomból végleg kivonni szánt autókat, amennyiben minden papírja rendezett.

Nissan Gablini - Budapest

Nissan Gablini - Budapest

Az autóalkatrész megrendelés feladható interneten is, az alkatrész beérkezéséről SMS-ben küldünk értesítést. Vidékre postai csomagküldés, Budapesten házhozszállítás, értékhatártól függően. A megrendelt alkatrész bármelyik Gablini telephelyen átvehető.

GM Line 2006 Kft. - Budapest

GM Line 2006 Kft. - Budapest

A GM LINE 2006 Kft. 1999-óta foglalkozik az 1992-től gyártott OPEL típusú gépjárművek alkatrészeinek forgalmazásával. Cégünk alapfilozófiája, hogy vásárlóinkat lehetőségeink szerint teljes mértékben és a legkedvezőbb árakon szolgáljuk ki. Alkatrészáruházunk 1200 négyzetméteren, több ezer bontott, új és után gyártott alkatrésszel várja vásárlóinkat. Ügyfeleink között a magánszemélyek, viszonteladók és autójavító cégek és vállalkozások szerepelnek. Számítógépes műszaki adatbázisunk és hozzáértő munkatársaink segítik ügyfeleinket a vásárlásban.

Bo-Pel Kft. - Budapest

Bo-Pel Kft. - Budapest

Budapesti szaküzletünk 2002-óta foglalkozik autóalkatrészek forgalmazásával. Kiterjedt beszállítói kapcsolatunkal, és közel húsz éves szakamai tapasztalatunkkal segítünk ügyfeleinknek, hogy mindíg a lehető legkedvezőbb árakon jussanak hozzá a kívánt alkatrészhez. A kínálatot jelentősen bővítve, a raktáron nem lévő árucikkből ma már minden opel tiushoz 24 órán belül tudunk szállítani bármilyen eredeti, vagy utángyártott alkatrészt. Gyári és utángyártott Opel alkatrészek a legapróbb patenttől a fődarabokig.

Hirdetés
Wirex Kereskedelmi Kft - Budapest

Wirex Kereskedelmi Kft - Budapest

Cégünk a Wirex-Ker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2000 óta foglalkozik Opel bontott alkatrészek rtékesítésével. 2007. január 1.-től -a növekvő kereslet miatt- kibővítettük tevékenységünket új alkatrészek értékesítésével illetve megnyitottuk új üzletünket, ahol hozzértő munkatársaink állnak régi és új vásárlóink rendelkezésére.

East-West Line 1005 Kft. - Budapest - Peugeot alkatrész

East-West Line 1005 Kft. - Budapest - Peugeot alkatrész

Több évre visszatekintő kereskedelmi tapasztalatunkkal várjuk egyéni vásárlóinkat, viszonteladóinkat és az általunk forgalmazott termékeket beépítő szervizek érdeklődését. Ez utóbbiak az ország egész területéről üzletünkben vásároló kereskedő kollégák illetve kisebb, 2-5 főt foglalkoztató javító műhelyek. Állandó jelenlétük egyfajta szakmai kontrollt jelent számunkra. Kollégáink kiváló szaktudással rendelkeznek ügyfeleink gyors kiszolgálására. Ügyfeleink alapvető igénye, hogy az igényelt alkatrészeket a lehető legrövidebb időn belül szeretnék megkapni a megfelelő minőségben és természetesen piacképes áron. Gyári és utángyártott termékeket is forgalmazunk melyek nagy többségét külföldről, gyári beszállítóktól szerezzük be, különös figyelmet fordítva a minőségre és az árakra.

Beleznay Autó - Budaörs

Beleznay Autó - Budaörs

Beleznay Gyula vagyok a cég ügyvezetője. 1994 óta foglalkozok Peugeot autók javításával, saját céget 2002-ben alakítottam 2 fővel. Jelenleg 9 fő a létszámunk. 2008 január óta Peugeot mellett a Citroen személygépkocsik teljes körű javítását is vállaljuk. Kiegészítésként ezen típusokhoz az EU-ból használt alkatrészeket hozunk be, amiket természetesen be is szerelünk az autókba. A javítások idejére szükség esetén csereautót biztosítunk.

Renault alkatrészbolt

Renault alkatrészbolt

Vállakozásunk 1996 óta müködik. Renault 5, 9/11, 19, 21, 25, Twingo, Clio, Thalia, Megane, Laguna, Kango, Express, Trafic tipusú gépkocsik új és bontott alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozunk. Többezer darabos árukészletünket rendkívül kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek. Amennyiben a keresett alkatrész készletünkből hiányzik, annak beszerzését rövid határidővel vállaljuk.

Renault Gyöngyös

Renault Gyöngyös

Cégünk egy több milliós, optimálisan kialakított raktárkészlettel rendelkezik. A gyakrabban felmerül&ilde; alkatrészek (olaj-, leveg&ilde;és pollensz&irc;r&ilde;k, fékbetétek, kopó-fogyó alkatrészek, tartozékok) többnyire már azonnal rendelkezésre állnak. Ennek ellenére amennyiben akár a gépkocsik szervizelése, akár a kiegészít&ilde;k vásárlása tekintetében olyan alkatrész-igény merülne fel, amelyik nem található meg alkatrészraktárunkban, akkor az aznapi rendelést követ&ilde;en az esetek dönt&ilde; többségében a Gy&ilde;r melletti központi RENAULT raktárból már másnap délel&ilde;tt megkapjuk azt. Társaságunk bármely kiegészít&ilde; (rádiótelefon-kihangosító berendezés, optikai tuning felszerelések, gumiabroncsok, riasztó berendezések, stb...) beszerzését, beépítését, beüzemelését vállalja.

Garo Super Kft. - Budapest

Garo Super Kft. - Budapest

Garo Super Kft 2000-ben kezdte meg működését, mely kifejezetten RENAULT típusú autók alkatrészeinek forgalmazására specializálódott. Fejlesztéseinknek köszönhetően raktárunk 1000 nm-en terül el, és több mint 1500 különböző RENAULT alkatrésszel várjuk leendő és meglévő vásárlóinkat. Az eladótérben felkészült, tapasztalt kollégákkal találkozhat, akik szükség esetén tanácsot adnak az alkatrészekkel kapcsolatban. A bontott alkatrészeket minden esetben bevizsgáljuk, hogy Önnek a legjobb minőséget adhassuk a legjobb áron.

Renault Depo

Renault Depo

Cégünk minden tipusú Renault személy és haszongépjármű új és bontott alkatrészeinek forgalmazására szakosodott. Készletünk folyamatosan bővül nyugat-európai importból és hazai forrásból származó személy illetve haszongépjárművekkel. Amennyiben a keresett alkatrész van raktáron, bizonyos feltételek mellet vállaljuk a beszerelést is még a helyszínen.

Autosacc Bt. - Ecser

Autosacc Bt. - Ecser

Skoda alkatrész kereskedésünkben mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet Skoda gépkocsijához. Az AUTOSACC BT 1994-ben alakult, 2002 óta foglalkozunk Skoda alkatrészekkel, amelyeket Cseh, illetve Szlovákiai nagykereskedőktől vásárolunk. Gyári, illetve után gyártott, bontott alkatrészeket forgalmazunk. Nem állítjuk, hogy, mi vagyunk a legolcsóbbak, nem tudunk mindent raktárról adni, hiszen ezt még Porsche Hungária sem tudja megtenni. Törekszünk arra, hogy áraink versenyképesek legyenek, raktárkészletünket folyamatosan fejlesszük.

Tuti menü