Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lada autóalkatrész képes leírás - Autóalkatrész.tlap.hu
részletek »

Lada autóalkatrész - Autóalkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » Lada autóalkatrész
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lada Bolt - Budapest

Lada Bolt - Budapest

Vállalkozásomat 1995-ben alapítottam az akkoriban még eladási listát vezető LADA gépjármucsalád alkatrészeinek utánpótlására. Sajnos azóta az élmezőnyből hátul kullogás lett de talán ez még nem egy lefutott mérkőzés. Ezzel egy időben megszüntette az alkatrészgyártást több honi nagyvállalat és a nagy exportcégek is felszámolásra kerültek. 2000. év statisztikája alapján hazánkban közel 400000 db. LADA gépkocsi van forgalomban. A felbomló alkatrészpiacon sok kétes eredetű - gyári alkatrésznek- nevezett gyenge utánzat borzolta a Lada tulajdonosok és szerelőik idegeit. Ezen alkatrészek kiszorítása a piacról és helyettük jó minőségű AUTOVAZ gyári minősítéssel ellátott alkatrészek forgalmazása vált napjaink fő feladatává. Partnereim közé tartozik : DAAZ, AUTOVAZ, TIIR, CITRON, BALAKOVO, GZAA, PLASTIK, gyárak. Üzletünk több mint 4000 LADA alkatrészt raktároz melyet a lehetőségekhez képest folyamatosan bővítek. A hazai kisvállalatok által készített jó minőségű termékeket is forgalmazzuk. Alkatrészeinkre 6 hónap garanciát vállalunk melynek beszerelését szakműhelyből hozott számlával kell igazolni. A termékrovatban fogyasztói bruttó árakat tüntettünk fel melyből viszonteladóknak jelentős árkedvezményt biztosítunk. Várom jelentkezésüket. Az árakat sajnos a dollár árfolyama nagymértékben befolyásolja, az akciós árak csak a készlet erejéig érvényesek.

Lada Alkatrész szaküzlet - Szeged

Lada Alkatrész szaküzlet - Szeged

Az 1985-től Lada, Niva, Samara típusú gépkocsik szervízelését végezzük. 1994 tavaszán nyitottuk meg Lada Gépjárműalkatrész Kis- és Nagykereskedésünket. A nagy szakmai múlttal rendelkező vállalkozásunk ma a magyar Lada alkatrész piac meghatározó szereplője. A Lada, Niva, Samara gépjárművek teljes körű szervízelését műhelyünkben továbbra is végezzük. Fontos számunkra a Vásárlók legkedvezőbb áron történő maximális kiszolgálása. Minőségi gyári, illetve nyugati 'utángyártott' autóalkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk a Fogyasztók, Szerelők és az Alkatrészkereskedők részére a 12.000 féle alkatrészt tartalmazó raktárkészletünkből.

Advesz Kft. - Budapest

Advesz Kft. - Budapest

Cégünk 1990-ben alakult. Az akkori cégalapítás szinte kényszervállalkozás volt és kísérleti jellegű. Nem gondoltuk, hogy hosszú életű lesz. Kezdeti elképzeléseink teljesen más irányúak voltak, mint jelenlegi tevékenységünk. Az igények alakították ki a cég jelenlegi profilját, tevékenységi körét. A 16 év során sok változáson mentünk át mint tevékenységi kör, mint személyi állomány vonatkozásában. Sajnos egyik alapító tagunk hosszas betegség után elhunyt. A jelenlegi profilunkat 1997 óta alakítgatjuk, mert most is változtatunk az igények szerint. A jelenlegi raktárkészletünk tehát UAZ és GAZELLA alkatrészekből tevődik össze, de nem jövünk zavarba, ha NIVA, LADA, GAZDY, GAZ-69, ZIL, GAZ-66, KAMAZ, URAL, KRAZ, MAZ vagy LUAZ alkatrészeket keresnek.

Szegős autósbolt

Szegős autósbolt

1989-ben kezdtünk autóalkatrészekkel foglalkozni. Kezdetben 'keleti' tipusokhoz (Skoda, Dácia, Polski Fiat, Lada) forgalmaztunk alkatrészeket és különböző felszerelési cikkeket. A 90-es évek közepén a növekvő vásárlói igényeknek eleget téve bővítettük kínálatunkat 'nyugati' autóalkatrészekkel. Raktárkészletünk az európai márkákhoz a legnagyobb, ezenkívül japán és távol-keleti típusokhoz is tartunk alkatrészeket. Ma már megtalálható kínálatunban a tuning és egyéb felszerelési cikkek széles választéka. A gyermekkel utazóknak ajánljuk a különféle ülésmagasítükat, alvó- és nyakpárnákat, s.t.b. A raktáron nem lévő cikkeket igyekszünk rövid időn belül (lehetőség szerint 24 óra) beszerezni. Vásárlóinknak segítünk kiválasztani a megfelelő alkatrészt, és megkeressük a számára legkedvezőbb árat. Célunk, hogy mindenki elégedetten távozzon.

Tuti menü