Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nissan autóalkatrész képes leírás - Autóalkatrész.tlap.hu
részletek »

Nissan autóalkatrész - Autóalkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » Nissan autóalkatrész
Keresés
Találatok száma - 4 db
ESG Kft. - Budapest

ESG Kft. - Budapest

A teljes gyári NISSAN alkatrész és kiegészítő tartozékok bázisából választhat, szakértő munkatársunk közreműködő segítségével ! Egyszerűen jut el a kívánt alkatrész(ek) kiválasztásáig, ezután megrendelheti őket, vagy árajánlatot kérhet!

Jap-ker Kft. - Szentendre

Jap-ker Kft. - Szentendre

A Jap-ker Autóalkatrész Kereskedés és Autóbontó Kft. jelenleg Nissan bontott, utángyártott és gyári alkatrészeinek kereskedelmével valamint törött, roncs, fogalomból kivonásra szánt autók vételével foglalkozik. Vállalkozásunk 1989-ben kezdte tevékenységét, Mazda Alkatrész Kereskedésként, majd rövidesen mint Mazda bontó vált ismertté. 1995-ben a Toyota bontó, 1996-ban a Mitsubishi bontó, 1997-ben a Nissan bontó, 1998-ban a Honda bontó tevékenységgel, valamint utángyártott, illetve gyári alkatrészek forgalmazásával bővítettük vállalkozásunkat a 2000 Szentendre, Dózsa Gy. út 26. sz. alatti telephelyünkön. Ugyan itt vásárolunk törött, roncs, forgalomból végleg kivonni szánt autókat, amennyiben minden papírja rendezett.

Nissan Gablini - Budapest

Nissan Gablini - Budapest

Az autóalkatrész megrendelés feladható interneten is, az alkatrész beérkezéséről SMS-ben küldünk értesítést. Vidékre postai csomagküldés, Budapesten házhozszállítás, értékhatártól függően. A megrendelt alkatrész bármelyik Gablini telephelyen átvehető.

Nissan szakszerviz

Nissan szakszerviz

Cégünk 1992 óta foglalkozik Nissan gépkocsik javításával, szervizelésével. Elvégezzük a GARANCIAIDŐN BELÜLI ( HIVATALOSAN, GARANCIAKÖNYV BÉLYEGZÉSSEL) és azon túli időszakos revíziókat, kötelező szervizeket minden Nissan típus vonatkozásában. Rendelkezünk a Nissan által előírt gyári cél műszerekkel és szerszámokkal és technológiával, valamint nem utolsó sorban immár 22 év tapasztalattal, amit a jelenlegi szervizek közül senki nem mondhat el magáról. 2010-ben fejlesztések történtek, melynek során megvásároltuk az Opel és Suzuki típusok szervizeléséhez szükséges szerszámokat és gyári műszereket, 2013-ban pedig az Infiniti műszereket, így immár négy márka komplex szakszerviz szolgáltatását végezzük, márkakereskedői műszerekkel, de sokkal versenyképesebb árakon. Szolgáltatás palettánk összeállításánál arra törekszünk, hogy a szakosodott márkák vonatkozásában minél teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani a garancia időn belüli és azon túli időszakban. Jelenleg 4 szervizálláson végezzük a szerviz tevékenységünket, melyek mellett karosszéria javítással és fényezéssel is állunk jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink rendelkezésére. Baleseti, karosszéria károk esetén is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a kárbejelentéstől kezdve az esetleges banki ügyintézéseken át, utóbbiakat persze teljesen díjmentesen. Önnek semmi más dolga nincs, mint egy káresemény során értesíteni

Tuti menü