Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skoda autóalkatrész képes leírás - Autóalkatrész.tlap.hu
részletek »

Skoda autóalkatrész - Autóalkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » Skoda autóalkatrész
Keresés
Találatok száma - 5 db
Skoda alkatrészek a gyártótól

Skoda alkatrészek a gyártótól

Eredeti Skoda alkatrészekkel az autók megbízhatósága és üzembiztonsága is garantált. A kikisérletezett és garantált minőségben készült alkatrészek használatával az autója élettartama is jobb lesz. A Skoda márkaszervizekben el is végzik az alkatrészek cseréjét.

Autosacc Bt. - Ecser

Autosacc Bt. - Ecser

Skoda alkatrész kereskedésünkben mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet Skoda gépkocsijához. Az AUTOSACC BT 1994-ben alakult, 2002 óta foglalkozunk Skoda alkatrészekkel, amelyeket Cseh, illetve Szlovákiai nagykereskedőktől vásárolunk. Gyári, illetve után gyártott, bontott alkatrészeket forgalmazunk. Nem állítjuk, hogy, mi vagyunk a legolcsóbbak, nem tudunk mindent raktárról adni, hiszen ezt még Porsche Hungária sem tudja megtenni. Törekszünk arra, hogy áraink versenyképesek legyenek, raktárkészletünket folyamatosan fejlesszük.

Transit Bt. - Győr

Transit Bt. - Győr

Gyári- és utángyártott Skoda alkatrészek. Felszerelési cikkek Skoda 105-120, Favorit, Felicia, Fabia és Octavia típusokhoz. Megrendelésre bontott alkatrészek beszerzése. Folyamtasona bővülű árukészlet. Csomagküldés postani utánvétellel.

HS-Autó Kft. - Budapest

HS-Autó Kft. - Budapest

A HS-AUTÓ KFT 1994 óta foglalkozik Skoda autóalkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével. Az árut Csehországból , Németországból és Szlovákiából szerezzük be, így árainkat a legkedvezőbben tudjuk alakítani. Árukészletünk mennyisége lehetővé teszi, hogy magánvásárlóinkat és viszonteladóinkat raktárkészletről szolgáljuk ki, ezért a szükséges alkatrészre csak a legritkább esetben kell várni. Ha létezik jó minőségű utángyártott alkatrész, akkor alternatívaként azt is tartjuk az eredeti mellett. Hogy árukészletünk minden igényt kielégítsen, bontott alkatrészekkel is állunk vevőink rendelkezésére. Az áru átvétele történhet telephelyünkön személyesen, postai úton vagy futárszolgálattal. Nagyobb megrendelés esetén Budapest területén a szállítást saját teherautóinkkal ingyenesen intézzük. Viszonteladóknak, szerelőknek természetesen kedvezményeket biztosítunk, ezirányú igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk. Számukra a kiszállítás Budapest határain belül ingyenes.

Ilku 2002 Kft. - Budakalász

Ilku 2002 Kft. - Budakalász

Cégünk Seat és Skoda bontott és gyári, új alkatrészekkel foglalkozik. Fogyó termékek raktárkészletről azonnal elvihetők. Alkatrészeink 99% gyári melyeket rendeléstől számított 24-48 órán belül házhoz szállítatjuk az ország bármely területén térítéssel, vagy az összeg nagyságától függően térítés mentesen. Viszonteladóinknak további kedvezményeket biztosítunk melyek a vásárlás gyakoriságától, és nagyságától függnek. Alkatrészeinkre csere garanciát vállalunk. Bontott alkatrészeink Szlovák és Német importból származnak, nem a magyar közutakon használódtak.

Tuti menü