Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Volkswagen autóalkatrész képes leírás - Autóalkatrész.tlap.hu
részletek »

Volkswagen autóalkatrész - Autóalkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoalkatresz.tlap.hu » Volkswagen autóalkatrész
Keresés
Találatok száma - 6 db
Volkswagen alkatrészek a márkakereskedőtől

Volkswagen alkatrészek a márkakereskedőtől

Vannak dolgok, melyekre naponta szükségünk van. És vannak olyanok is, melyek ritkán kellenek, de akkor nagyon. Az előre nem látott, váratlan esetekre fel kell készülnünk, saját magunk és azok érdekében, akikért felelősséggel tartozunk: például gyermekeinkért, családtagunkért, barátainkért. Kompromisszumok nem jöhetnek szóba - az abszolút megbízhatóság érdekében. Mindez különösen vonatkozik az alkatrészekre, melyek csak akkor jelentenek biztonságot, ha feltétel nélkül rájuk bízhatja magát az ember. Mivel a Volkswagen Eredeti Alkatrészek már a komplett jármű tervezésével és kifejlesztésével egyidejűleg születnek meg és a legszigorúbb minőségi előírások szerint készülnek, mindenkor meg lehet bízni bennük. Eredeti alkatrészekből összeállítva, az autó pontosan olyan, mint az Ön Volkswagenje: hiszen egy kézből származik.

AVS - Tatabánya

AVS - Tatabánya

Cégünk 1995-ben alakult, Tatabányán, Skoda autósboltként váltunk ismertté. 1998-ban b˜vítettük kínálatunkat és VW, Audi, Seat, Skoda, Opel autóalkatrészek árusításával kezdtünk foglalkozni. Jelenleg új környezetben, 400 m2-es új üzlethelységben, óriási raktárkészlettel Igyekszünk kiszolgálni vásárlóinkat. Raktárkészletünkben több mint 15.000 fajtájú árucikk található. Szerel˜knek megrendelés alapján a kért árucikkeket kiszállítjuk. Rendszeresen nálunk vásárló ügyfeleinknek törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk. Folyamatosan b˜vül˜ készletünkb˜l azonnali kiszolgálással biztosítjuk vásárlóinkat, készlethiány el˜fordulása esetén 24 órán belül beszerezzük a kért alkatrészeket.

TLX Kft. - Budapest

TLX Kft. - Budapest

Cégünk fő tevékenységi köre a Volkswagen-csoport autóinak ellátása a javításhoz és a karbantartáshoz szükséges gyári és jó minőségű utángyártott alkatrészekkel, valamint szervizszolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. 1996 óta folyamatosan bővülő választékkal és szolgáltatásokkal állunk megelégedett vásárlóink rendelkezésére.

Climatechnik Kft. - Nyíregyháza

Climatechnik Kft. - Nyíregyháza

Cégünk 2000-ben alakult, eredetileg kizárólag gépkocsik légkondícionáló berendezéseinek beszerelésével, javításával és azok alkatrészeinek értékesítésével foglalkoztunk. Tevékenységünk később kibővült az épület klímatizálással is, így a felméréstől kezdve beszerelésig komplett szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Figyelemmel kísérve a piac kínálatát és elvárásait tevékenységünk tovább bővült az általános gépkocsi alkatrészek kereskedelmével, kifejezetten a Volkswagen csoport tagjaira specializálódva, azon belül is a 90-es évektől készült típusokra. Ezekhez a típusokhoz a teljes alkatrész paletta beszerezhető üzletünkben, a szervíz- és a gyakran szükséges alkatrészek raktáron találhatóak, egyéb elemeket rendelésre tudjuk szállítani. Az eredeti, gyári alkatrészeket mind a magyar, mind a német nagykereskedelmi raktárról be tudjuk szerezni, természetesen onnan, ahol az ár kedvezőbb vagy gyorsabb a szállítási határidő. Az utángyártott alkatrészek kiválasztásánál legfontosabb szempont az alkatrészek minősége, különös figyelemmel a lényeges elemekre, -fék berendezés, vezérmű készletek. Számítógépes rendszerünknek köszönhetően mindig pontos, naprakész információval tudunk szolgálni.

VW Bontott-Új alkatrészek

VW Bontott-Új alkatrészek

Több, mint 14 éve az autóalkatrész piacon! Cégünk személyautó és kisteherautó alkatrész értékesítéssel foglalkozik. Raktárbázisunk 700 m2alapterületű, amelyen a 28 különböző VW és a 12 különböző AUDI-típushoz, mintegy 100.000 darabos állandó készletet tartunk. Számítógépes rendszerünknek köszönhetően mindig pontos, naprakész információval tudunk szolgálni. Cégünknél mind a postai utánvétel, mind a futárszolgálat rendelkezésre áll, hogy a lehető leggyorsabban és legkényelmesebb úton jusson el ügyfeleinkhez a kívánt termék. Árajánlatainkat kérje akár telefonon, akár e-mailben; amennyiben azok elnyerik tetszését, keressen bennünket, és legyen Ön is ügyfelünk, partnerünk! A bontott alkatrészeket minden esetben bevizsgáljuk.

VW Bázis Kft.

VW Bázis Kft.

A zuglói székhelyű VW Bázis Kft. fő profilja a Volkswagen-csoport márkáinak (VW, Seat, Audi, Skoda) eredeti, és utángyártott alkatrész-forgalmazása pár napon belül. Emellett azok beszerelésével is foglalkozunk. További szolgáltatásaink közé tartozik a vizsgáztatás, karosszéria-javítás, vizsgára való felkészítés márkafüggetlenül. Ha Ön is teljes körű szolgáltatásokra, vagy Volkswagen, Seat, Audi, vagy Skoda alkatrészekre van szüksége, bátran válassza budapesti cégünket, hiszen gyorsan és szakszerűen segítünk Önnek bármilyen problémában. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletekért, termékeinkért és elérhetőségeinkért, és legyen partnerünk!

Tuti menü